Brun utan sol

Brun utan sol produkter - Vita Liberata

Vill du hellre att vi tar hand om dig och sprayar i vår salong, kan du läsa mer här.Spraytan

Body Tinted Self Tan Gel - Dark

Detta är den mörkaste av våra geler, och en idealisk produkt för dig med mycket blek hud som har svårt att bli brunbränd.

Pris: 296 kr

Body Untinted Self Tan Gel - Dark

Deeper Deep ger det mörkaste resultatet bland våra ofärgade brun-utan-sol-produkter. Den appliceras klar som en fuktighetskräm, och utvecklar en läcker mörk solbränna inom 4–8 timmar.

Pris: 296 kr

Body Tinted Self Tanning Mousse - Medium

Denna lätta och luftiga mousse ger ett vackert, naturligt resultat. Huden får en gyllenbrun ton och blir mjuk och återfuktad.

Pris: 296 kr

Body Tinted Self Tanning Gel - Medium

Vår bästsäljande originalprodukt i brun-utan-sol-sortimentet är proppfull med superlyxiga organiska extrakt och innehåller vårt banbrytande fuktighetsbevarande system. Den är särskilt utformad för att göra dig lika gyllenbrun som efter 3–5 dagars solbadande!

Pris: 296 kr

Body Untinted Self Tan Gel - Medium

Deep appliceras klar som en fuktighetskräm, och utvecklar en vacker gyllene solbränna inom 4–8 timmar.

Pris: 296 kr

Face Untinted Self Tan Gel - Light

Deep för ansiktet är en utmärkt färglös fuktighetskräm som utvecklar en naturlig solkysst solbränna inom 4–8 timmar. Kan användas istället för din vanliga fuktighetskräm. Det är en perfekt partner till alla våra ofärgade brun-utan-sol-produkter för kroppen.

Pris: 230 kr

Face Tinted Self Tan Gel - Light

Rich Face är ett lätt tonat gel som inte bara ger en omedelbar solbränna utan samtidigt en djup fuktighet, för att vårda den känsliga huden i ansiktet och på halsen. Eftersom det smälter samman med alla våra tonade brun-utan-sol-produkter för kroppen, är den ett perfekt tillbehör.

Pris: 230 kr

Super Fine Skin Polish

Använd den här milda men effektiva peelingkrämen för att förbereda huden för en perfekt solbränna.

Pris: 164 kr

Moisture Boost Body Treatment

Den här fantastiska fuktighetslotionen är avsedd att användas efter brun-utan-sol-behandlingen, för att få huden att kännas len och se supermjuk ut.

Pris: 164 kr

Skin Plumping Peptide Mist

Den här ultrafina dimman balanserar och ger näring åt huden med en superladdad komplex av peptider, fuktighetsbindande ämnen och hudförbättrande extrakt. Kan användas före brun-utan-sol-behandlingen för ett fulländat resultat.

Pris: 197 kr