Hudvård

Vårda din hy noga så håller den sig slät och smidig längre

Sonaya Skin Care Collection är baserad på Aloe Vera och innehåller rikligt med antioxidanter, speciellt vitt te, som påskyndar cellförnyelsen och ökar hudens elasticitet och fuktighet. 

Alpha E-Factor

Vårdande kur som ger din hud ny spänst. Vitamin A, C och E, kamomillextrakt och gurkörtsolja är några av ingredienserna som gör trött hud fräsch, slät och smidig igen. Passar även ömtålig hy.

30 ml Art nr 187.

Forever Alluring Eyes

De första fina linjerna och rynkorna visar sig i den känsliga huden runt ögonen. Alluring Eyes lugnar, vårdar och ökar hudens smidighet för att motverka detta. Dämpar även svullnad och mörka ringar under ögonen. Med bland annat Aloe vera, jojoba och vitamin E.

28,3 g. Art nr 233.

Epiblanc

Epiblanc jämnar ut, ljusar upp och motverkar att pigmentfläckar uppstår. Ger din hud ett klarare och ungdomligare utseende. Innehåller bland annat Aloe vera, vitamin E och naturliga växtextrakt.

28,3 ml. Art nr 236.

Aloe Purifying Cleanser

Den milda och behagliga formulan avlägsnar effektivt makeup och smuts, men torkar inte ut huden. Din hy blir ren och len utan att strama.

177 ml . Art nr 277.

Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Mild peeling som effektivt avlägsnar smuts av alla slag. Din hy blir ren och mjuk som siden. Förutom huvudingrediensen Aloe vera innehåller den bland annat jojobaolja, citron- och gurkextrakt.

118 ml . Art nr 278.

Aloe Refreshing Toner

Uppfriskande och återfuktande ansiktsvatten som absorberas snabbt av huden. Innehåller bland annat Aloe vera, jojoba, vitt te och gurkextrakt. Används med fördel efter Sonya Aloe Purifying Cleanser.

177 ml . Art nr 279.

Aloe Balancing Crème

Stärkande ansiktskräm som gör din hy mjuk och smidig. Hjälper också huden att behålla sin fuktighetsbalans. Baserad på Aloe vera, och innehåller dessutom vitt te, vitamin E och citronextrakt.

71 g. Art nr 280.

Aloe Nourishing Serum

Silkeslent, fuktighetsbevarande serum som ger huden sin lyster tillbaka. Absorberas snabbt och kladdar inte det minsta. Med bland annat Aloe vera, vitamin E, vitt te och mimosaextrakt.

118 ml. Art nr 281.

Sonya Skin Care Collection

En kärleksförklaring till din hud! Sonya Skin Care Collection är en avancerad hudvårdsserie baserad på Aloe vera som vårdar din hud och hjälper den att behålla sin lyster och fräschör.

Art nr 282.

Sonya Deep Moisturizing Cream

Oslagbart återfuktande kräm för hud som vill ha lite extra omvårdnad. Passar utmärkt som nattkräm för alla hudtyper och som dagkräm för torr/normal hy. Med bland annat Aloe vera, oljor från macadamianöt och solrosfrön, samt tallbarksextrakt.

71 g. Art nr 311.

Fleur de Jouvence

Exklusivt och milt hudvårdsprogram som passar utmärkt även för känslig hud. Aloe vera är basen i alla produkter, som också innehåller på ämnen som kollagen, vitaminer och örter. Utan parabener.

Art nr 337 .

Rehydrating Toner

Uppfriskande och fuktighetsbevarande ansiktsvatten som stärker huden och drar samman porerna. Baserad på Aloe vera. Andra ingredienser är olika örtextrakt, hyaluronsyra samt kollagen och allantoin.

118 ml. Art nr 338.

Aloe Cleanser

Mild rengöringslotion som effektivt avlägsnar smuts och makeup. Huden blir ren och mjuk utan att kännas det minsta torr. Huvudingrediensen är Aloe vera och dessutom ingår bland annat jojobaolja, allantoin och vitamin C.

118 ml. Art nr 339.

Firming Day Lotion

Vårdande dagkräm som håller huden mjuk och smidig. Återfuktar, stärker och skyddar mot väder och vind. Perfekt som underlag för makeup. Innehåller förutom huvudingrediensenAloe vera bland annat örtextrakt, hyaluronsyra och vitaminerna C och E.

59 ml. Art nr 340.

Mask Powder

Absorberande och exfolierande ansiktsmask för fräsch, rosig hy. Innehåller en kombination av effektiva ingredienser som avlägsnar döda hudceller och orenheter och samtidigt har en lugnande effekt på huden. Används tillsammans med Aloe Activator.

29 g. Art nr 341.

Recovering Night Creme

Sammetslen, stärkande nattkräm som tar hand om din hud medan du sover. Baserad på Aloe vera och dessutom ingår bland annat kollagen, växtoljor, vitaminerna C och E samt provitamin B5.

57 g. Art nr 342.

Aloe Activator

Framtagen för att användas med ansiktsmasken (art nr 341), men är också en mild, vårdande allroundprodukt. Skönt svalkande och lugnande vid påsar under ögonen, till exempel. Innehåller huvudsakligen Aloe vera och allantoin.

118 ml. Art nr 343.

R3 Factor

Den perfekta krämen för lite grövre hud. Peelar bort döda hudceller från hudytan så att nybildningen av friska celler underlättas. Återställer hudens fuktbalans och elasticitet. Med bland annat Aloe vera, AHA-syror, vitamin A, C och E samt kollagen.

56 g. Art nr 69.