Skönhetsbehandlingar via BeautyCare by Sara

BeautyCare by Sara logo

Skönhetsbehandlingar via BeautyCare by Sara

I Hyllie kan vi numera även erbjuda en rad innovativa skönhetsbehandlingar via Sara som alltid är utbildad inom de senaste teknikerna på marknaden. Hon erbjuder Microneedling, Microblading, Powderbrow, Plasmalift och Lash/Browlift. Ni kan även boka trådning av ansikte och ögonbryn.

Sara är egenföretagare och finns enbart i Hyllie, alla frågor samt bokningar sker via henne.
Instagram: beautycare.sara
Telefon: 0765544145
Email:

För att boka tid klicka här

Microneedling

Microneedling är en avancerad nålbehandling som orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålarna. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur. Microneedling är effektiv för att behandla bland annat ärr, fina linjer och rynkor, förstorade porer, celluliter och hudbristningar. Läs gärna på bokningssidan vad man bör tänka på innan man bokar.

Microblading

Microblading eller 3d ögonbryn är ett samlingsnamn för behandling som med hjälp av en kosmetisk tatueringspenna lägger små tunna ”snitt” med pigment. Detta ger en otroligt naturlig look som håller länge.

Plasmalift

Plasma Lift Behandling är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor på huden. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra, vilket ger en uppstramande effekt. Som ett lyft för slapp hud utan kirurgiskt ingrepp.

Lashlift

Lashlift är en populär behandling där fransarna böjs upp för att få ett lyft. Fransarna fästs, strå för strå, på en silikonplatta som ligger på ögonlocken medan du blundar. Därefter appliceras två vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda och lyfta. Fransarna färgas även för maximal effekt.

Browlift

Liksom Lashlift är Browlift enväldigt populär behandling som ger brynen ett lyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen. I behandlingen färgar man brynen samt formar dom.

Ni hittar vidare info samt bokar via Saras Bokadirektlänk här nedan:

Boka tid