Spray Tanning

Vita Liberata är passionerade experter inom avancerade brun utan sol-produkter och hudvård. Som det första giftfria märket inom brun utan sol-produkter innehåller Vita Liberatas produkter varken parabener, parfym, alkohol eller andra skadliga kemikalier. Vita Liberatas ingredienser ger de renaste brun utan sol-produkterna på marknaden. Vare sig du vill ha snygg färg för ett röda matta-evenemang, en dejt, eller kanske bara en fräsch lyster i vardagen är Vita Liberata det perfekta valet för dig.

Priser
BehandlingPris
• Helkropp ink ansikte:|| 350:-
• Ansikte|| 100:-
• Paket 1|| 5 tillfällen 1495:- (299:- per gång)
• Paket 2|| 10 tillfällen 2500:- (250.- per gång)

Vid första besöket får ni ett stämpel kort som stämplas varje gång ni kommer på en behandling, det 5:e besöket ger 50% rabatt och det 10:e besöket gratis.
Vi gör även hembesök för den som inte har tiden att ta sig till Salongen eller om du bara vill känna lyxen av att ha en personlig Spraytaner som kommer hem till dig.

Brun utan sol, spray tanning

Om Vita Liberata

Företaget startade 2003 och beslutade sig tidigt för att enbart ägna sig helhjärtat åt att ta fram det absolut bästa på marknaden. Målsättningen var att skapa BUS-produkter som gav en trevlig upplevelse och ett verklighetstroget resultat, som var välgörande för huden. Mycket tack vare grundarens kemikunskaper blev det ett steg mot välformulerade produkter som garanterar felfria resultat. Vita Liberatas vision är att aldrig kompromissa kring sina produkter. De skapar endast produkter som är rena, ekologiska, fria från parabener, alkohol och parfym.

De är nu etablerade på några av världens främsta spa, inklusive George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton och Burj Al Arab. Vita Liberatas brun utan sol-produkter är helt doftfria, torkar snabbt, jämnt och ger fukt för att få fram vacker lyster i huden. 2007 lanserades världens första brun utan sol där oönskad doft eliminerats, med Odour Remove™. Denna unik teknik finns nu i alla Vita Liberatas brun utan sol-produkter och i varje ny kollektion.

Hemma produkter

Vita Liberatas flerfaldigt prisbelönta kollektion består av ett brett brun utan sol-sortiment, som passar varje hudtyp och hudton. De erbjuder produkter som ger en härlig upplevelse och ett verklighetstroget resultat, samtidigt som de är välgörande för huden. Naturliga, certifierat ekologiska och Ecocert-godkända extrakt är huvudingredienserna i deras produkter.

Att tänka på före behandling:

Rengör och peela huden med Vita Liberatas Super Fine Skin Polish 24-timmar innan behandlingen och avlägsna noggrant smink och andra produkter innan din behandling. Använd ej deodorant eller hudlotion precis innan behandling då missfärgning kan uppkomma. För bästa resultat raka dig kvällen innan behandling, tex ben och skäggväxt. Vaxning, plock av bryn och rakning bör ej göras direkt efter eller före behandling (vänta minst 8 timmar) det tar dock bort lite av färgen. Så för bästa resultat vaxa dig ca 24h innan din behandling. Smörj in dig med en fet hudlotion på hudpartier om du har mycket torr hud. Vita Liberata erbjuder även en bodymist som kan användas innan du får din spraytan vilket balanserar och ger näring åt huden med en superladdad komplex av peptider, fuktighetsbindande ämnen och hudförbättrande extrakt. Perfekt för alla som vill säkerställa en jämn och fin solbränna.

Bli len och fin hos oss med spray tanning och vaxning.

Efter behandling:

Använd mörka och löst sittande kläder direkt efter behandlingen, gärna i bomull. (Om det skulle lämna fläckar på kläderna är detta inget problem, det tvättas bort i tvätten.) Mycket viktigt att ej ha kontakt med vatten på huden tills då du ska duscha efter din behandling ca 8-12 timmar senare, annars kan missfärgning uppstå.
Tänk också på att undvika nedanstående till dagen efter din behandling:
- Solarium
- Alla typer av krämer
- Puder, rouge, foundation
- Bodylotion
- Deodorant
- Parfym

För bästa resultat vänta med att duscha till nästa dag på morgonen. Det är viktigt att låta färgen verka under denna tid för att uppnå full effekt och för att få en vacker, jämn och hållbar solbränna. Badda med handuken försiktigt efter din första dusch efter behandlingen, gnugga ej. Inom 6-8 timmar bör du inte träna eller utföra annan fysisk aktivitet som får dig att svettas. För att behålla din gyllenbruna färg längre smörj in dig med Vita liberatas Moisture Boost Body Treatment, varje dag efter din behandling. Färgen kan färga kläder och sovkläder, färgen är dock vattenlöslig och tvättas bort i 30 grader.

Vad är fördelarna?

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Färgen avtar jämnt som en solbränna utan att fläcka. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!