Tandblekning

Varför blir mina tänder missfärgade?

Detta kan bero på många saker. Några av orsakerna kan vara drycker såsom kaffe,te,rödvin m.m. Även mat innehållande färgämnen samt tobak. Även i barndomen kan intag av antibiotika som kan vara ansvarig för ens tänderna blir gulaktig. Inte att förglömma, så ålder är också en viktig faktor. Men du är aldrig för gammal för att få en tandblekning så länge du uppfyller mycket få kriterier.

Faa vita taender hos oss paa len o fin

Tandblekning - Smileffect!

Smileffect är världens första alternativ till den traditionella tandblekningen. Smileffext är smärtfri och utan biverkningar. Önskan om vita tänder har existerat i många århundranden. Vita tänder är ett tecken på skönhet och sundhet. Ett vitt leende ger självförtroende och en känsla av välbefinnande.

Smile Zero gelen innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av LED-ljuset. Blekmedlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen reagarar på emaljytan varvid tandkött och tandemaljen inte angrips. Behandlingen är 100 % kosmetisk. Blekningen håller min. 1 år. Detta är mycket beroende på personens födoämnen och munhygien.

smileZERO® gelen är testad, godkänd och överrenstämmer med EU`s lagar gällande kosmetisk. Tandblekning. smileZERO® gelen innehåller 0,16 % natriemperborat som frisläpper mindre än 0,1 % väteperoxid. Högre värden inom kosmetisk tandblekning är förbjudet inom EU. Vi garanterar en laglig produkt och en produkt av högsta kvalite.

Vita taender hos len o fin

När skall man inte göra en tandblekning?

smileZERO® gelen har inga biverkningar. Dock skall gravida, ammande kvinnor samt personer som genomgår kemoterapi inte behandlas. Endast friska tänder skall behandlas. Vid häl i tänderna och tandsten, skall detta först åtgärdas hos vederbörandes tandläkare.

Vad skall man vara uppmärksam på efter behandlingen?

Det är en efterverkan på 1 timme efter behandlingen. Under denna period är det mycket viktigt att inte äta eller dricka, förutom vatten. Mat innehållande färgämnen, dryck innehållande färgämnen samt tobak bör undvikas 48 timmar efter behandlingen. Tänderna är mottagliga för färgämnen 48 timmar efter blekningen och om man inte följer dessa råd kan blekningen spolieras.

Tandblekning:

Ordinarie - Tandblekning45 min. || 995:-

Bokning av tider sker som vanligt via vårt bokningssystem.