Utbildningar

Sugaring

Sockervaxning härstammar från Egypten och är en urgammal hårborttagningsteknik som bara växer växer.
Sockervaxet lösgör kroppshåren i växtriktningen med rötterna och lämnar efter sig en silkesmjuk hud. Med rätt teknik bryts inte kroppshåren av och nästan ingen inåtvänd hårväxt uppstår. Samtidigt skrubbas huden skonsamt och avlägsnar döda hudceller.

Bodysugaring skiljer sig från vanlig vaxning på många sätt, bland annat:

Man avlägsnar och drar vaxet i hårets växtriktning, istället för motsatt riktning. Detta gör att du inte bryter hårstråna, och därför håller sig huden hårfri längre. Risken för inåtvända hårstrån vid utväxt är också betydligt mindre på grund av detta.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud och därför blir huden inte lika utsatt (öm/röd/prickig). Därför är vaxet lämpligt för personer med känslig hud och det kan användas på kroppens alla känsligare ställen, som t ex vid intimvaxning och även ansikte.

Med sockervaxet kan man vaxa bort kortare hårstrån. Minimilängd ca 2mm.

Det enda som behövs är en handske och lite sockervax. Inga spatlar eller remsor.

Sockervaxet är en 100% naturprodukt. Det består endast av socker, vatten och citron och innehåller inga allergiframkallande ämnen.

Ytterligare en fördel är att sockervaxet är helt vattenlösligt, därför går det lätt att avlägsna med en fuktig handduk vid eventuella små vaxrester.

1 dagsutbildning 2999:- exkl. moms
+ Startpaket 2200:- exkl. moms


Ett startpaket innehåller:

• Vaxvärmare 2 st
• Sockervax 1 kg x 2st
• Precleanser – rengör huden och dödar bakterier
• Aftercare lotion – återfuktande och återställande lotion
• Talk
• Latexhandskar - 100 st

Efter utbildningsdagen bokar vi en ny tid ca 2 mån fram, då görs ett certifieringsprov där man utför en vaxnig på en kund och därefter får man sitt certifikat.

Boka tid idag!