Brasiliansk vaxning

Vad är brasiliansk vaxning?

Brasiliansk vaxning är en intimvaxning som kräver extra stor erfarenhet för bästa resultat. Genom åren är detta något som vi blivit speciellt populära samt experter på. Vi är alla specialutbildade och något vi kontinuerligt förbättrar oss inom för att vara just bäst på brasiliansk vaxning. För dig som kund innebär detta att du möter en avslappnande utövare som ger dig det absolut bästa resultatet. Genom åren har vi sett behandlingen bli mer populär och vanlig då kvinnor tröttnat på irritation och rakning.

Du som kund väljer själv om du vill spara en triangel etc eller ta bort allt, vid brasiliansk vaxning innebär det allt intimhår, även mellan skinkorna. Första gången kan de flesta uppleva att det är lite smärtsamt, detta då håren är grova och sitter extra hårt i hårsäckarna. Men redan vid din andra vaxningen och vid regelbunden vaxning kommer du uppleva skillnaden, dina hår är tunnare, de sitter inte lika hårt i roten, behandlingen är inte lika smärtsam alls och du märker en minskning av antal hår, vissa mer än andra. Hos oss kan du känna dig bekväm när du gör brasiliansk vaxning eller annan sugaring vaxning. 

Skillnad på vanligt vax och sugaring för en skonsam brasiliansk vaxning

Vi anser att sugaring (sockervax) är den mest skonsamma metod som finns på marknaden och även den mest effektiva. Till skillnad mot vanligt vax eller kall vax så binder inte sockervax med huden. Därmed får du som kund inte enbart en mer skonsam vaxning utan även bättre resultat, sockervax binder nämligen enbart med håret och får med sig hela roten.

Vanligt vax som binder med huden kan skada huden då den rycker både hud och hår, något man absolut inte vill uppleva på sina intima delar. Därför använder vi enbart sugaring på känsliga ytor så som brasiliansk vaxning, armhåla samt ansikte. Du som kunde slipper irriterad hud samt risk för inåtväxta hårstrån och får en vaxning som håller längre då håren inte knäcks av utan följer med från roten.

Inför din vaxning

Raka dig inte på minst 2 veckor före ditt besök (1.5 veckor kan funka)

Även om sugaring klarar väldigt korta hårstrån så uppnår du bästa resultat med hårstrån som är minst 4-5 mm långa

Undvik att ha solat eller duschat med duscholja precis inför din behandling

Efter din vaxning

Hjälp hårstråna och huden på området genom att försiktigt peela dig med en skrubbhandske ca 1 vecka efter din vaxning och en gång i veckan därefter

Undvik duschning, träning eller intim närhet de närmaste 6-12 timmarna direkt efter din vaxning för att undvika irritation

Ha gärna bomullstrosor och undvik super tighta jeans för resten av dagen

För bästa resultat rekommenderas återbesök inom 4-5 veckor men du kan även komma så sent som upp till 7 veckor för återbesök. Därefter blir håren för många och längden gör det lite mer smärtsamt igen.