Epiladerm

EpilaDerm® är ett modernt och unikt system för reducering av hår baserat på en kombination av vaxning med sockervax och behandling med högteknologiska enzymer EpilaDerm® systemet för hårreduktion. Enzymerna verkar helt utan biverkningar och helt utan användning av laser eller IPL-teknik

Hur går det till?

Först tas håren bort med sugaring.
Denna metod är ytterst varsam och skonsam mot huden och efterlämnar en perfekt mjuk hud utan hår.

Därefter masseras EpilaDerm® enzym-komplex (steg 1) och omedelbart efter EpilaDerm®accelerator (steg 2) in i huden, varje steg tar ca.1 – 2 minuter.

De aktiva enzymerna i EpilaDerm® kan tränga in i de öppna och tomma hårsäckarna där de bryter ner hårsäckens celler.

Denna process medför att upprepade behandlingar deaktiverar cellerna och produktionen av hår avtar och resultatet är en permanent hårreducering. EpilaDerm®HomeCare är enzymbaserade hudvårdsprodukter som kompletterar det permanenta hårborttagningssystemet för att nå bästa möjliga resultat mellan behandlingar.

EpilaDerm® är ett väl etablerat system för permanent hårborttagning som är utvecklad och producerad i Danmark. För mer information se www.epiladerm.se. Vi besvarar gärna frågor och berättar mer om EpilaDerm® på telefon eller via mail.

100% naturliga produkter

EpilaDerm® är ytterst skonsam mot huden och är effektiv på alla hud- och hårtyper oavsett färg och kan användas överallt på kroppen av både kvinnor och män. EpilaDerm® systemet för hårborttagning med sockervax och enzymer har många fördelar:

  • Epiladerm är en salongsprodukt för hårreduktion.
  • Den appliceras direkt efter vaxning för att med tid minska och ta bort hårväxten.
  • Den passar alla – oavsett hårfärg, hårkvalitet, hudtyp och hudfärg, till skillnad mot laser.
  • Den går dessutom att göra året om oavsett solning etc!
  • Epiladerm innehåller enzymer som modifierar hårväxtcykeln. De aktiva huvudingredienserna är välkända, väldokumenterade och ger inga biverkningar. Den är effektiv utan att skada huden.

Priser

Kolla in de olika alternativen och fördelarna vi erbjuder för både kvinnor och män. Besök vår prislista nu och hitta det perfekta paketet för dig!